Meiltä kestävät aidat – Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi

Puuaidat, metallielementti- ja komposiittiaidat parhaiksi varmistetuilla työtavoilla

Kun aita on tehty kestävin keinoin, ei pahakaan puhuri kaada sitä! Meillä Aitaexperteillä on työtavat laadukkaan, taloosi ja tonttiisi sopivan aidan rakentamiseen. Laadulla tehty ei kuitenkaan tarkoita välttämättä sen kalliimpaa, vaan oikeasti kokemuksella hankitun tiedon hyödyntämistä.

Lue lisää ohesta, miten saadaan pitkäikäinen aita, ja tilaa maksuton katselmus tontillesi Helsinki-Espoo-Vantaa-Kirkkonummi–alueella! Rakennamme myös terassit ja muut piharakennukset pergoloista varastoihin.

Ota yhteyttä ›

Perustuksissa se piilee

Käytämme aidan perustuksissa eli kriittisimmässä osassa yhtä parhaimmaksi toteamaamme järjestelmää: H-ankkurikenkää, joka valetaan maaporalla tehtyyn kuoppaan. Olemme panneet merkille uusiessamme asiakkaidemme vanhoja aitoja tämän olevan pitkäikäinen menetelmä, jota voidaan uusiokäyttää 25 vuoden jälkeenkin!

Kysy lisää ›

Puuaita metritavarasta tai tehdaselementeistä

Mielestämme kestävin puuaita syntyy metritavarasta paikalla rakentamalla, mutta tasaisille pinnoille tai esimerkiksi terassien päälle asennettavat aidat voivat toki olla myös tehtaiden elementtilaatua. Toimimme useiden tehtaiden kanssa yhteistyössä, joten saat halutessasi tehdaselementit kauttamme taatusti kilpailukykyiseen hintaan.

Huoltovapaa metallielementtiaita tai komposiittiaita

Mikäli kaipaat huoltovapaampaa aitaa, ovat vaihtoehdot metallielementtiaidat tai komposiittimateriaalista tehdyt aidat. Näitä ei tarvitse suojakäsitellä muutaman vuoden välein kuten puuaitoja.

Muistathan, että huonokuntoista aitaa ei välttämättä kannata lähteä kunnostamaan, vaan tilalle voi olla järkevämpää rakentaa täysin uusi aita. Meiltä saat aina rehellisen näkemyksen siitä, mitä aidallesi kannattaa tehdä. Ota rohkeasti yhteyttä, olemme palveluksessasi Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja Kirkkonummelle!

Pyydä tarjous ›

Käänny puoleemme

Jos kiinnostuit toimintatavoistamme, aidan rakentaminen tai terassirakentaminen ei vaadi alkuunsa kuin yhteydenoton! Meistä saat paikallisen ammattilaisen aina Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja Kirkkonummelle.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous