Kokenut kotimainen Kirkkonummelta

Aitoja ja terasseja rakkaudesta lajiin, artesaanin asenteella

Yrityksemme Aitaexpertit aloitti toimintansa sisäremonteilla vuosituhannen vaihteessa. Sisältä siirryimme sujuvasti pihan puolelle rakentamaan asumiseen viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä lisääviä rakennelmia. Tänä päivänä erikoisosaamiseemme kuuluvat muun muassa terassit ja aidat, joita rakennamme Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja Kirkkonummelle.

Työmme on erityisen tarkkaan mietittyä ja kestäväksi todettua. Me nimittäin tutkimme jatkuvasti uusia menetelmiä, joilla voisimme mahdollistaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen, pitkäikäisen lopputuloksen. Tästä tuorein esimerkki on H-ankkurijalkaperustuksen lisäksi käyttöön ottamamme maapaalutuskone, jolla saamme tehtyä kestävää perustusta hankaliinkin paikkoihin, ympäröivää maata lähes lainkaan häiritsemättä.

Rakennamme rakkaudella ja artesaanin asenteella. Monimutkaisemmatkaan ongelmat eivät yleensä tuo työn etenemiseen katkoksia, vaan kun hommaan on ryhdytty, se viedään maaliin.

Mitä sinun tontillasi tarvitaan? Otahan yhteyttä, niin sovitaan ilmaisesta katselmuskäynnistä!

Ota yhteyttä ›

Käänny puoleemme

Jos kiinnostuit toimintatavoistamme, aidan rakentaminen tai terassirakentaminen ei vaadi alkuunsa kuin yhteydenoton! Meistä saat paikallisen ammattilaisen aina Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja Kirkkonummelle.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous