Terassin rakentaminen – Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi

Kesäpäivistä ja syysilloista kaikki irti upealla terassilla

Aitojen lisäksi rakennamme terassit Helsinki-Espoo-Vantaa-Kirkkonummi–alueella. Kestävän terassin rakentamisen a ja o on huolella tehty pohjatyö, ja suosittelemmekin pohjalle maaporalla tehtyä kuoppaa, joka valetaan ja johon asennetaan valukenkä. Näin minimoidaan roudan aiheuttamat vahingot, mikäli terassi tulee routivalle pohjalle.

Pyydä suoraan tarjous tai maksuton katselmus. Laadimme toiveesi ja tonttisi huomioiden ehdotelman terassista, jossa kelpaa viihtyä vaikka vuoden ympäri. 

Ota yhteyttä ›

Mikä materiaali terassille? Tässä vaihtoehtoja

  • Kyllästetty lauta. Terassiin se perinteisin ja kestävä vaihtoehto, jota saa vihreän ja ruskean lisäksi myös vaalean ja tumman harmaana, uritettuna tai sileänä.
  • Komposiittipuu. Vielä kestävämpi terassi syntyy tästä. Saatavilla useassa eri kuosissa ja leveydessä.
  • Lehtikuusi. Luonnostaan kestävä lehtikuusi on mainio valinta luonnollisen tyylin mieltymyksiin.
Kysy lisää ›

Pergolat, varastot ja muut piharakennukset

Mikäli tarvitset terassin rakentamisen lisäksi pihallesi jotain muuta, kuten pation, pergolan, varaston tai puuliiterin, rakennamme nämä valmiista elementeistä tai mittatilaustyönä tarpeesi mukaan. Työn yhteydessä voidaan myös asentaa pihavalaisimet luotettavien yhteistyökumppaniemme toimesta.

Kysy tarvitsemaasi palvelua! Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Vantaan ja Kirkkonummen.

Pyydä tarjous ›

Käänny puoleemme

Jos kiinnostuit toimintatavoistamme, aidan rakentaminen tai terassirakentaminen ei vaadi alkuunsa kuin yhteydenoton! Meistä saat paikallisen ammattilaisen aina Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja Kirkkonummelle.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous