• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi

Terassit – Helsinki, Espoo, Vantaa

Kesäpäivistä ja syysilloista kaikki irti upealla, kestävällä terassilla! Meiltä myös terassien huoltomaalaukset.

Aitojen lisäksi rakennamme terassit Helsinki-Espoo-Vantaa-Kirkkonummi–alueella. Kestävän terassin rakentamisen a ja o on huolella tehty pohjatyö, ja suosittelemmekin pohjalle maaporalla tehtyä kuoppaa, joka valetaan ja johon asennetaan valukenkä. Näin minimoidaan roudan aiheuttamat vahingot, mikäli terassi tulee routivalle pohjalle.

Pyydä suoraan tarjous tai maksuton katselmus. Laadimme toiveesi ja tonttisi huomioiden ehdotelman terassista, jossa kelpaa viihtyä vaikka vuoden ympäri. Ota yhteyttä!

Mikä olisi sopiva terassimateriaali? Tässä vaihtoehtoja:

  • Kyllästetty lauta. Terassiin se perinteisin ja kestävä vaihtoehto, jota saa vihreän ja ruskean lisäksi myös vaalean ja tumman harmaana, uritettuna tai sileänä.
  • Komposiittipuu. Vielä kestävämpi terassi syntyy tästä. Saatavilla useassa eri kuosissa ja leveydessä.
  • Lehtikuusi. Luonnostaan kestävä lehtikuusi on mainio valinta luonnollisen tyylin mieltymyksiin.

Kysy lisää »

Pergolat, varastot ja muut piharakennelmat

Mikäli tarvitset pihallesi jotain muuta, kuten pation, pergolan, varaston tai puuliiterin, rakennamme nämä valmiista elementeistä tai mittatilaustyönä tarpeesi mukaan. Työn yhteydessä voidaan myös asentaa pihavalaisimet luotettavien yhteistyökumppaniemme toimesta. 

Terassien ja ulkorakennusten huoltomaalaus

Terassit ja ulkorakennukset tulee huoltokäsitellä säännöllisesti, jotta ne myös kestävät mahdollisimman pitkään. Meidät voit tilata tekemään kunnon pesut, maalaustyöt ja öljyämiset

Kysy tarvitsemaasi palvelua! Toimialueemme kattaa Espoon, Helsingin, Vantaan ja Kirkkonummen. 

Pyydä tästä tarjous terassista »

Jos kiinnostuit toimintatavoistamme, aidan rakentaminen tai terassirakentaminen ei vaadi alkuunsa kuin yhteydenoton! Meistä saat paikallisen ammattilaisen aina Espoosta Helsinkiin, Vantaalle ja Kirkkonummelle. 

 Ota yhteyttä »

Yhteydenottolomake